Nå en större marknad utan att kompromissa med kvalitén

Dexter erbjuder marknadens mest exklusiva postertryck. Vi trycker med samma 12-färgers teknik som våra giclée-tryck på tre olika papperstyper för att tillgodose
alla dina behov oavsett stil och motiv.

konsttryck till fotografer och konstnärer

Premium Posters

För många konstnärer och fotografer finns ett behov att kunna erbjuda sina alster utan att limitera upplagan eller signera sitt verk. Våra premium posters fyller just denna funktion.

Med livfulla färger och djup gråskala erbjuder detta alternativ dig som konstnär, illustratör eller fotograf en möjlighet att nå ut med dina verk till en bredare publik utan att kompromissa med kvalitén.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Print Storlek
Pappersrulle bredd: 254 mm – 1 118 mm
Lösa ark bredd: 210 mm – 1 118 mm

Skrivarupplösning
2400 x 1200 DPI

Bläckteknik
UltraChrome®
Pro-bläckuppsättning i 12 färger med K3 + orange, grönt och lila

Enhanced Matte Paper

För dig som vill ha en matt yta är Epsons Enhanced Matte Paper det perfekta valet. Detta ljust vita papper passar perfekt för bilder som inte kräver satinering. Det ger mättade bilder, och ljuset och schatteringarna behålls på ett underbart sätt. Oavsett om du är hobbyfotograf, proffs eller digitalkonstnär är Epson Enhanced Matte Paper det perfekta valet.

STORLEK

A4 / A3 / A2 / rulle upp till 44” bredd

VIKT

190 g/m²

FINISH

Matt

PAPPERSTON

Vit

TEXTUR

Slät yta

Premium Luster Photo Paper

Vårt Premium Luster Photo Paper är perfekt för digitala fotografer. Papperet ger mättade färger genom maximal bläcktäckning, och ett högt D-Max-värde för äkta fotoreproduktioner. Dess 10-mil RC-bas skriver ut en äkta fotokänsla, och den blanka ytan reproducerar en finish som alltid uppskattats av professionella fotografer.

STORLEK

A4 / A3 / A2 / rulle upp till 44” bredd

VIKT

250 g/m²

FINISH

Halvblank

PAPPERSTON

Vit

TEXTUR

Satinerad

Premium Glossy Photo Paper

Med vårt Premium Glossy Photo Paper tar du fram den verkliga skönheten i dina foton. Det här överlägsna, högkvalitativa fotopapperet ger den perfekta känslan åt allt från storslagna landskap till ovärderliga familjestunder. Det är inte bara utseendet hos det här hartsbestrukna papperet som är speciellt – det känns också överlägset tack vare vikten på 255 gram.

STORLEK

A4 / A3 / A2 / rulle upp till 44” bredd

VIKT

255 g/m²

FINISH

Högglansig

PAPPERSTON

Vit

TEXTUR

Slät yta